Lördagen med Susanne


I lordags drog jag och Susanne in till stan, dar vi gick pa loppmarknad. En ratt sa kand loppmarknad faktiskt vid namn Hell's Kitchen Flea Market. Vi hade ratt sa roligt dar... Kopte ett armband som jag ska lagga upp bild pa senare.




Sedan drog vi vidare for lunch, det blev en macka pa 9th ave. Efter det tog vi tunnelbanan ner downtown. Dar vi strosa omkring lite och gick in i Trinity Church. En jattefin kyrka som ligger vid korsningen mellan Broadway och Wall street. Sen fanns det nagon park dar som lag jattefint. Och sjalvklart finns det alltid en person som spelar saxofon ;)





Sen nar vi skulle tillbaka till tunnelbanan gick vi forbi Century 21, skoavdelningen!! Kopte ett par svarta ballerina, Steve Madden. Lagger upp bilder pa dem sen. Gick forbi Brooklyn Bridge som ni ser! Och Times Square pa vag till bussen som vi missade. Vi sprang som idioter (judar sara! haha) for att hinna, men vi hann inte sa vi var allt tvungna att ta nasta buss.

Kommer snart med bilder fran sondagen! :) Som jag spenderade med Sanna, Cicci (aka Cilla) och Candy (en tjej fran sydafrika).

Pussar

Kommentarer
Postat av: sara

vad kul jonna:D

2008-09-15 @ 22:07:27
Postat av: sara

vad kul jonna:D

2008-09-15 @ 22:08:07
Postat av: Diana

haha bästa bilden med pälsen:D

2008-09-16 @ 21:57:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0