Naglarna

Just det jag fixade naglarna. SJU DOLLAR! Hur billigt som helst. Fick sma dekorationer pa ringfingrarna da ocksa!


Min lordag (yachtfesten!)

Det blev en ratt sa lyckad kvall. Blev inte alls sa som jag hade forvantat mig, men att vi alla var tillsammans gjorde det till en rolig kvall!

 
Eftersom det skulle vara en fancy fest slog vi pa stort och fixade bade naglar och har. Eller det var bara jag som fixade haret da, men anda! Har har ni en bild pa det. Typ ett ton harspray. Har aven pa mig en ny topp fran Forever 21 (where else liksom?)



Sedan drog jag, Sanna, Cissi och Maria och at sushi. Sanna kopte ut vin och alkolask till oss. Vi alla tre skulle ha pa oss grymt snygga skor den kvallen. Som vi senare tog av oss, for att ga barfota pa New Yorks gator.



Vi tog bussen in till stan och Port Authority. Sedan stod vi i ko valdigt lange. Det var vi tre, Sanna som fixa in oss, Anna (en svensk tjej) och tre tyskar till. Redan i kon sag vi att vi var omringade av latinamerikaner. Bara! Jattekonstigt, men det var val inte nagot som hindrade oss fran att ha en rolig kvall, haha!
 
Sanna kunde inte riktigt sikta pa den sista bilden! HAHA!

Som ni ser hade vi grymt kul den kvallen. Jag hade pa mig min nya klanning fran Forever 21, som back-up hade jag med mig en ny svart topp fran forever och min pennkjol. Kunde inte riktigt bestamma mig. Men jag tog klanningen. Och da fick Maria lana min nya topp, for att hon hade ocksa en liten kladselkris!

Ojojoj vad kul! Dessa bilder ar bara mina egna, sa sa fort jag har fatt tag i de andra tjejernas bilder lagger jag upp dem ocksa!

Love ya !

Jonna

En bild


Idag...

... var jag och Maria inne i stan faktiskt. Pa en vardag! Ser man pa.. Anyways, vi akte in for att se en dare vid namn David Blaine hanga uppochner i Central Park. Och han har hangt dar, uppochner, sen mandagmorgon. David Blaine ar tydligen en man som gor galna grejer, tydligen ratt sa kand har i USA, he's a magician! Helt trog if you ask me. Sjalvklart sa la min kamera av. Jag trodde jag hade laddat den, men ack sa fel jag hade. (Skrev jag precis ack?) Maria tog mangder med kort. Sa sa fort jag har fatt dem av henne ska jag visa er.

Efter att ha sett den hangande mannen, drog jag och Maria for att ata lunch i Bryant Park. Urmysigt! En helt galen dag det har. Nar vi sitter dar i Bryant Park kommer det fram tva man och intervjuar Maria medan jag pratar i telefon. De fragade henne vad hon tyckte om att priserna pa diamanter har okat och om hon tror att okningen paverkar antalet brollop. Halla? Som om storleken pa diamanten har nagon betydelse nar man gifter sig. En del manniskor gifter val sig utav pengar, men alla andra som inte ar golddiggers gor inte det! Jattekonstigt.

 [9078AvWeb.jpg]
Kan ni fatta att jag har varit i den har parken?? Vardagslyx att kunna aka in till manhattan nar man vill.



Sedan fortsatte vi till Forever 21, dar jag (som alltid) hittade massor med fina saker. VI spenderade kanske en och en halv timma i den dar affaren. Men kom ut tomhanta. Sjalvklart stannade vi for lange och var pa vag att missa taget hem. Darfor var vi tvungna att slappa allting nar vi nastan var framme i kassan (tjejen i kassan var sjalvklart tvungen att starta om kassan eller nagot for att kunden fore hade screwed up the system eller nat!). Sa Maria och jag sprang som tusan till Penn station och hann med vart tag. Vilken tur att jag ska in pa lordag igen, da kan jag kopa sakerna jag nastan kopte pa Forever 21. ;)

Helt galen dag som slutade med att jag blev bjuden av Sanna (en annan Sanna som jag traffade pa Sannas och Ciccis aupair-mote, jattetrevlig!) till en fest pa lordag.

Pa en yacht.

Som gar runt manhattan. Jag dor.
 
Sa pa lordag ska jag, Sanna, Sanna och Maria ga ut!! Det ar 21-arsgrans pa den dar klubben (baten?), men killen som Sanna har snackat med har fixat in oss och han har fixat sa vi kommer in for ett billigare pris dessutom. YEY! 25 dollar intrade istallet for 45.

Ska bli sa kul!

Hors snart! Bye!

Jonna

Trott helg

Lordag - zzzzzzzzzzzz, gymmet, zzzzzzzzzzzz.

Sondag - zzzzzzz, traffade Maria, traffade Susanne och Verena, at mat, bowlade, bio.



Alskar er!

Jonna

Nagon gang forra veckan

Nagon gang forra veckan traffade jag de har tjejerna:


Lisa (akte hem i lordags), Bruna (eller Brune kommer inte ihag, fran Brasilien tror jag), Maria (fran Linkoping!!) och Michelle (fran FRAAANKRIKEEE). Haha, vi hade det domysigt!



Sotaste tavlorna pa cafeet!

Kramar Jonna

PAPPA VARFOR HAR DU INTE SAGT NAT??

Du ska ju vara med pa Kalla fakta!!  Halla?? Funderade inte pa att tala om for din aldsta dotter?? Forst fick jag hora det fran Louise over mail, sen glomde jag bort att fraga over skype. Men halla???

Det var ikvall va?? Sondag 19.20

//Jonna

Drom

Jag dromde inatt att jag akte hem och fick traffa alla igen. Jag dromde att jag skulle gora en rematch, alltsa skaffa en ny familj, men jag hittade ingen familj. Jag dromde att jag traffade Louise forsta gangen sen jag kom hem i en mataffar. Vi bada stod bara och grat dar i mataffaren. Helt sjukt. Haha. Men jag kommer ihag att jag tankte i drommen "Jag akte hem efter tva manader, vilket misslyckande! Klarade jag inte mer? Hon hade ratt, jag klarar inte ett ar." Sen nar jag vaknade blev jag osaker pa om det hade hant eller inte, det kandes sa verkligt.

Men an ska jag inte aka hem mina vanner! Jag ska klara hela aret! Ni ska fa se! haha ;)

Hors snart !

Jonna

Nar kommer hosten?

Jag ar inte van vid det har! Att det ar sommmar anda till slutet av september. Vad ar det for konstigt? Jag menar det ar ju nu hosten ska borja! Kom igen!



Jag vill satta pa mig en hostjacka nu och strosa omkring i sant har! Inget regn ska det vara, utan en fin host.

Jag ska forresten till Florida och Disneyworld helgen efter Madonnakonserten (apropa varme!) med familjen! YEY! Disneyworld! Wow. Kommer ta massor med bilder oroa er inte.

Hors snart, love you!
Jonna

Madonnakonsert 4/10

Jag ska ga pa Madonna, jag ska ga pa Madonna! Ar inte det hur coolt som helst?

Ska bli doroligt! Den 4/10 i IZOD CENTER. Sa himla coolt kommer det bli. Ar val inte Madonnas storsta fan. Men det ar ju Madonna liksom och hon spelar har i New Jersey, man maste ju ta chansen da eller hur? Justin vore nagot att ga pa ocksa, men han har ingen tour just nu. Men till varen kanske!!

Jag ska ga pa Madonna, jag ska ga pa Madonna!


Ikea!!

Jag och Sanna drog till IKEA, for att fa en dos av Sverige.





Kottbullar, ballerina och kaviar far en att kanna sig som hemma.
Haha!



Har ar sakerna jag kopt i helgen och pa IKEA! Ett par skor pa Century 21, gosedjursratta fran IKEA (en sot ratta ingen ful acklig), svenskt godis, ett armband fran Hell's kitchen Flea market och ett rosa nagellack.

Traffade nya tjejer igar kvall, tva fran sverige, en fran brasilien och en fran frankrike. Har lite bilder fran det ocksa. Hors snart! Pussar!!

Jonna

Sondag



Okej, sa lordag kvall och hela sondagen spenderade jag med Cicci och Sanna. Lordag kvall gick vi pa bio och vi at middag. Vi sag Burn After Reading, konstig men underhallande film av broderna Coen. Alskar Brad Pitt i filmen. Haha.



Sondag morgon tog vi bussen in till stan for att ga pa tjejernas au pair-mote. Eftersom vi har tva olika formedlingar ar detta inte mitt au pair-mote, men jag ar anda valkommen.

 Cicci posar pa Starbucks pa 42nd st


Efter motet - som gick ut pa en skattjakt, lat mig inte ens borja forklara, haha - akte vi ner downtown till Little Italy for en italiensk lunch bestaende av pasta saklart. Mozzarella och tomater var sjalvklart var forratt. Godaste mozzarellan nagonsin sager jag bara. I sondags startade en elva dagar lang festival, har ingen aning om vad de firar, men folk har kul och dricker sangria i mangder ;)

 Festivalen!



Pa restaurangen!

 

Sen traffade vi Ciccis hostmom och hennes pojkvan och de bjod oss pa sangria. Vi hade hur trevligt som helst. Mina fotter was killing me, men sangrian var god :D:D

Sa runt sextiden drog vi alla hem igen.

Det var den dagen, som slutade med att jag somnade klockan nio pa kvallen framfor tv:n!

Hors snart! (L)

Jonna

Lördagen med Susanne


I lordags drog jag och Susanne in till stan, dar vi gick pa loppmarknad. En ratt sa kand loppmarknad faktiskt vid namn Hell's Kitchen Flea Market. Vi hade ratt sa roligt dar... Kopte ett armband som jag ska lagga upp bild pa senare.




Sedan drog vi vidare for lunch, det blev en macka pa 9th ave. Efter det tog vi tunnelbanan ner downtown. Dar vi strosa omkring lite och gick in i Trinity Church. En jattefin kyrka som ligger vid korsningen mellan Broadway och Wall street. Sen fanns det nagon park dar som lag jattefint. Och sjalvklart finns det alltid en person som spelar saxofon ;)





Sen nar vi skulle tillbaka till tunnelbanan gick vi forbi Century 21, skoavdelningen!! Kopte ett par svarta ballerina, Steve Madden. Lagger upp bilder pa dem sen. Gick forbi Brooklyn Bridge som ni ser! Och Times Square pa vag till bussen som vi missade. Vi sprang som idioter (judar sara! haha) for att hinna, men vi hann inte sa vi var allt tvungna att ta nasta buss.

Kommer snart med bilder fran sondagen! :) Som jag spenderade med Sanna, Cicci (aka Cilla) och Candy (en tjej fran sydafrika).

Pussar

Antligen - Finally!



Syns det???

Annars lankar jag ocksa. http://br.youtube.com/watch?v=fYgHjmsFYOw

PS. JAG VET ATT JAG HAR DALIG KONDIS. JAG SKA BORJA TRANA! LOVAR!

Manikyr - Bye Christine

Sa som sagt akte Christine hem idag, sa pa formiddagen gick vi pa manikyr OCH pedikyr har i Glen Ridge. Jag, Christine, Dorthe och Susanne fick alla vara naglar fixade, tar och fingrar. Har ar nagra bilder. Susanne har fler som hon har lovat att skicka.



Mina och Dorthes tar.



Vara hander!



Susanne far sina naglar fixade..



Christine och Dorthe vid nageltorken.



Tjejerna vid nageltorken. Dorthe akte ocksa hem idag, alla jag lar kanna nu for tiden aker bara hem, jag maste traffa nya manniskor!!! Susanne aker hem om en manad. Ahhh! Jaja, ska faktiskt ringa en tjej imorgon vid namn Adriana och hon var fran jag-kommer-inte-ihag. Mexico kanske? Far se.. Hon ar sakert jattetrevlig.

Hors snart! (L)

Jonna

Video!!

Har antligen lyckats med the videos. Ligger nu pa foregaende inlagg dar jag lankade till dem. Kommer snart med en till video som visar insidan av huset. Be patient people! 

Christine, au pairen som var innan mig, kom precis tillbaka fran hennes resa och aker hem imorgon. Det ar kul att ha nagon att prata med om dagarna! Maste anmala mig till college snart sa att jag kommer ut ur huset. Iallafall jag, Christine, Susanne och Doerthe ska ga pa manikyr imorgon och fixa naglarna, ska bli hur kul som helst!

Hors snart! Med video och bilder.

Love ya!

Jonna

UPPDATERING: En jattekonstig sak! Nere pa den andra datorn (The mac) kunde man se videosarna pa inlaggen, men har uppe pa PC:n syns de inte alls! Ser ni de pa inlaggen????????

The Hamptons

Halsade pa Ginger i helgen. Akte in till stan pa lordagen, sjalv!! Shoppade pa Forever 21 (varldens basta affar!!) och ett nagellack pa Sephora, dar jag aven nu ar medlem. Yey!




Tva kortarmade sma jackor typ, en sjal och en T-shirt. Ett genomskinligt nagellack och sa fick jag en birthdaygift for att jag precis hade fyllt ar typ. Fast det ar over en manad sen. Duschtval som luktar vanilj och glittrar i guld.



Kopte en VanillaBean-frappucino. Utan kaffe, smakar som milkshake. Asgott! Forsta bilden ar utanfor busstationen, andra ar biblioteket, med lejonen utanfor. Vet inte om det syns menmen.



Fashion Week har borjat i Bryant Park. Och jag vill sa vara med. Bara hanga backstage liksom med alla kandisar och modeller och klader. Gud vad jag alskar den har stan.




Just det glomde beratta att jag har skaffat ett blagront townhouse pa 35th street mellan park och lex. Eller var det 37th?



The Jitney lamnade hornet pa 40th street och Third ave klockan fyra. Man fick chips och vatten. Oj vad nyttigt!
Vid det har laget hade det borjat osregna nar jag at lunch. Det hade varit asfuktigt hela dagen och mitt har sag ut som en risbuske. Ni forstar ju mitt har ser ut da liksom? Men ut i regnet skulle jag, febrilt letande efter en affar som salde paraplyer. Gick ett kvarter dar det stod en man i gul regnkappa som salde paraplyer. Hade inte fyra dollar som han ville ha. Hade bara 31 dollar och 30 av de skulle ga till bussen. Men jag fick ett paraply som saknade overdrag for en dollar. Han raddade min dag, for det verkligen oste ner. "It is pouring!"

Hemma hos Ginger bestallde vi mexikanskt och kollade pa film. The Waitress. Maste ses. Sondag akte vi till stranden, laste svenska tidningar, at sallad, lekte med hundarna och lag vid poolen. Sen skulle jag hem.



 

Gick forbi bade Times Square och Empire pa vagen till busstationen.

 Fick lana nagra svenska bocker utav Ginger.

En underbar helg. Aker och halsar pa om ett par veckor igen. Ska tydligen fa egen nyckel och grejer. Haha.

Hors snart!
Jonna

Just det!

Jag har ju varit i landet en manad nu!! Kan ni fatta eller?? En hel j*vla manad har redan passerat. Kommer ihag min avskedsfest.

 Alla var dar.

 Alla blev paverkade! Haha speciellt jag.




Massor med kort togs! Dock inget pa Diana verkar det som. Diana where were you?? hahah



Och jag var hur snygg som helst i min klanning! 

Saknar er alla.....

 


Nya inkop



Ett par converse och en tantvaska. Korde for forsta gangen pa motorvagen och holl pa och do! Nee sa farligt var det inte men anda. Var pa motorvagen typ fem minuter innan jag skulle svanga av till Kohl's som affaren hette. Och igar skulle jag aka och hamta Emma och hennes kompisar pa skolan for att sedan skjutsa hem dem. Och vagen dit var en mardrom. Pa GPS:en finns det en funktion som gor att den tar andra vagar an en motorvag for att komma till skolan. Men jag hade glomt trycka i den, sa upp pa motorvagen far jag under rusningstrafik da alla filer ar typ fulla, men det ar inte trafikstockning liksom. Folk kor verkligen som idioter. Sjalvklart svangde jag av vid fel tillfalle ocksa. Sa det tog ungefar en och en halvtimme for mig att komma till Kent Place istallet for en halvtimme som det brukar ta. USCH OCH FY!!

Jag ar verkligen helt traumatized, ska aldrig mer kora pa motorvag!
Later!

Jonna


Helgen

Sa i helgen bjod Sanna ner mig till hennes familjs beachhouse i Breezy Point, som ligger soder om Queens och Brooklyn typ. Efter en timmas jagande efter den ratta bussen till Sanna, bestamde hon sig till slut for att hamta upp mig. Sedan packade vi in hela familjen i bilen, forutom tvillingarna. Sannas familj bestar alltsa av mamma, pappa, sonen Dylan som ar 5 och tvillingarna Taylor och Ryan som fyller 2 i november.

 

Hemma hos Sanna tog jag kort pa familjens ena katt Jacques. Jack pa franska.



Nere i Breezy Point ar alla hus byggda tatt inpa varandra och de ligger bokstavligt talat pa stranden. Efter att ha lamnat alla vara grejer drog vi till one of the main roads, vilket inte ar en sarskilt stor gata utan mer en trottoar, for att kolla in den arliga Labour Day-paraden. 

 Typ ett av tio sackpipeband!


Sota danstjejer med riktigt lockigt har!


Twisted Sisters och Golden Gate Bridge!


Austin Powers and Beyonce!


En NY-buss och en NY-taxi!



Senare pa kvallen drog hela familjen hem, for att sedan komma tillbaka nasta morgon. Sa jag och Sanna fick hela huset for oss sjalva. YEY! Sanna som ar 21 kopte ut ol och vin. Sen gick vi ut och kollade pa alla dekorationer och kostymer. For att sedan dra vidare till en bar, dar Sanna fick en flaskhallare, som ska halla flaskan kall typ? haha.



Dagen efter hangde vi alla pa stranden hela dagen for att senare aka hem pa kvallen. Dar vi da fastnade i trafiken saklart, men man kunde iallafall se the skyline!

Ikvall sag jag en ny serie. Fast egentligen ar den inte sa ny, det ar en spinoff pa Beverly Hills som heter 90210! Den paminner valdigt mycket om Gossip Girl (vars premiar for sasong tva var igar!) och the O.C. Fast de serierna paminner nog egentligen om den ursprungliga Beverly Hills!

Iallafall serien ar fylld med alla sorters drama och intriger som kan drabba en grupp med 16-ariga pojkar och flickor. Hur kul som helst! Och bade Jennie Garth och Shannen Doherty gastar i forsta avsnittet, jag tror dock Jennie Garth har en roll som haller i sig ett tag. Far val se antar jag! En annan skadis som ar med ar Rob Estes, han var med i Melrose Place som var en syskonserie till Beverly Hills.

Och eftersom jag inte verkar fa youtube att funka pa bloggen, lankar jag som vanligt.
Gamla 90210!
Nya 90210!

Bye, love ya!
Jonna

Tennis - US Open

Eftersom familjen ar ratt sa sportintresserad, var det ju inte sa konstigt att de skulle ga pa US Open. Typ hela familjen spelar tennis liksom, mest Emma och mamman da men anda.



Och vi skulle se matchen mellan Serena Williams och nagon brud som hette Bremond. Serena Williams!! Sa coolt.



Sjalvklart var det nagon tioarig pojke som skulle sjunga amerikanska nationalsangen typ, fast det inte var det, utan det var America the beautiful. Eller vad den nu hette. Sjalv kunde jag inte halla mig for skratt. Ungen var skitsot, men alla i hela arenan stallde sig upp och storbildsskarmen visade pojken och sen fick man se den amerikanska flaggan vaja. HAHAHAH! Emma blev skitarg. "You're an asshole!" "Why?" "Cause you're laughing!" "Oh okey, sorry?"
HAhah! De ar sa seriosa amerikaner. Jag kanske inte skulle ha skrattat, men det var verkligen som man ser pa film liksom, folk stod med nerbojda huvuden.



Sen fick vi aven besok av Entourage-killarna! Eller iallafall tre av de!




Sa det var det!

Kommer snart med ett inlagg om helgen.

Bye!
Jonna

RSS 2.0