Sadarja..

Fran Newark till Sthlm. Good! Blev lite orolig dar ett tag. Helgen som har varit har jag varit i stan, gatt pa Botanical Garden, gatt ut pa ultra, hangt i stan. Kommer med bilder snart!

Puss

Dusseldorf! WTF?!

Fick min flyginfo igar och tydligen tycker dem att jag ska lyfta fran Washington DC och landa i Dusseldorf. Stort!! Ska ringa idag och tvinga dem andra!!! 

Hors snart igen!
Kram

Leighton Meester = Blair Waldorf

Sjunger! Det visste ni inte va? Eller det kanske ni visste, vad vet jag. GossipGirlfavoriten Blair Waldorf tillsammans med Cobra Starship.



...

Jag vet att jag bara fortsatter att saga forlat. Sa jag sager det val an en gang. Forlat. Men allt bara gar sa snabbt. Vardagarna gar jattesnabbt. Och helgerna annu snabbare. Jag blir alldeles yr! 

Den har helgen som var var Memorial Day helg. En helg for att fira att USA ar USA or whatever. Sa idag mandag var ungarna lediga och Lynn var hemma. Men eftersom jag hade varit borta hela helgen ville jag inte baila dem idag ocksa. Sa jag hjalpte till hela dagen, hamta Sophie fran hennes kompis, hjalpte till med BBQen som anordnades for vanner. Jattemysig dag och hur fint vader som helst!! Antligen sommar, och det kommer bli annu varmare tydligen.

Sa vad har hant sen sist..

 Vi har sett gass.



Partied like never before!

 Maggie fyllde ar!!

 Jag kopte skor!

 Skype med Louise!


Dansat pa klubb och gatorna ner med Maggie!


Hangde i Central Park under soliga dagar.



Foljde med som moral support nar Sanna tatuerade sig. Jag ar sa imponerad Sanna!! Grym ar du!

Andra saker... Jag hangde med Maggie pa en av hennes danslektioner inne i stan. Grymmaste hiphoplararen. Ojojojoj!! Annars... Gar allt sa javla snabbt!! Jag blir ju radd.

Planer som ar kvar:

8/6-20/6 - Diana kommer! :D Blir nog sa att vi aker till Philly da nar Diana ar har med Lynn och barnen. Far se.
10/7-12/7 - Long Island University med Sannapyttipanna.
En helg antingen innan eller efter Long Islandkursen aker jag, Sanna och Josse till Boston.
9/8-16/8 - Foljer jag med familjen till Martha's Vineyard. Sista semestern.
18/8 -  Aker jag hem, forhoppningsvis.

Alla andra helger kommer jag spendera sa mycket som jag kan inne i stan. Stan som jag kommer lamna. Jag kommer tjuta ihjal mig!! NYC har en stor plats i mitt hjarta. Jag kan inte prata om den tillrackligt. Helt otroligt kar ar jag!

Sorry for sen uppdatering guys. Ska forsoka skarpa mig. Men jag har ju sa roligt har borta att jag inte hinner blogga eller ta kort pa saker och ting. Skarpning Jonna!

Hors snart igen! Pussokram

Jonna

Bild fran Ultra i lordags i Maggies klader! Snyltare javisst!



PS. Just det btw, det har varit Fleet Week den har veckan i stan, men usch avd ackliga sjomannen ar. De ar verkligen bara har for att ligga och ingen av dem ar snygga!! Man hoppades ju pa att de skulle se ut som i SATC. Men nejnej. Usch!

Grade

"Jonna, you got a 77 on the final exam and your final grade was B... Let me know if you are interested in world history class. "

No I'm not interested.

Yey! Jag fick ett B! Grymt stolt ar jag. Och 77 pa mina finals betyder 77 procent av 100. Vilket ar battre an vad jag fick pa mitt forsta prov. Hahah ett B i slutbetyg!

Puss

Bilder!! :D

 Mina nya skor! Nice va? Sa nu har jag kopt 16 par skor sen jag kom hit. Helt sjukt.



Varmaste helgen hittills! Underbart varmt. Som ni ser har jag pa mig sommarklanning. Min midsommarklanning far det bli ocksa. Sen helgen efter regnade det som tusan och det var mitt forsta besok i Brooklyn. Vi gick aldrig in pa Botanical Garden. Men vi var utanfor. :D



Nu i helgen fyller Josse ar och det ska firas. Yey! Party! Men Sanna ar inte har dock. :( Hon ska till Miami. Vilket ar inte sa trakigt for henne kanske. Men vi kommer sakna henne saklart! :D

Valborg bilder kommer snart ocksa. Jag lovar! Ska sno fran Sanna och Kajsa.

Pussokram

Gatt nagra dagar sen sist.

Jag har en del bilder att lagga upp, inte alls manga. Men idag ar bada ungarna sjuka. Emma var hemma igar ocksa. Hon har spytt nagra ggr, och Sophie hade typ jobbig hosta och huvudvark. Hon kan val ga till skolan iallafall, men jaja whatever. Not my problem liksom. Iallafall. Forra helgen, inte den som var precis utan den innan, var det jattevarmt har borta! Det var uppe i over 30 grader. Asskont! Jag, Sanna, Kajsa och Angelika var inne i stan pa lordagen. Sommarklanning pa! Pa sondagen lag jag och Kajsa i parken och bara dog. Just det jag sprang fem kilometer pa sondagmorgon ocksa. Eller "sprang". 5 kilometer= 3.2 miles. Jag sprang typ en och en halv och gick resten. Sa otranad alltsa. Maste borja trana nuuu!! Nu i helgen som var var det ju Valborg och forsta maj. Gud vad kul det hade varit att vara hemma. Men vi gjorde det basta utav det och gick pa ett svenskt valborgsfirande inne i stan. Sakert 90 procent svenskar pa den baren. Men det var kul! 

Har inga bilder. Far lagga upp dem ikvall. Sorry. Ville bara uppdatera nu. Har sa daligt samvete for att jag inte har bloggat pa ett tag. Forlat. Ska skarpa mig. Ska borja ta mer bilder ocksa. 

Bestamde mig forresten for att ha en sockerfri vecka den har veckan. Men idag fick jag en present fran Zuha. Tack gumsan!! Saknar dig ocksa! Med mumsig SVENSK choklad! Yey!! Sa jag skjuter upp den sockerfria veckan till nasta vecka. Hahah

Vad tycker ni om Twittergrejen forresten?

Hors snart! Puss


RSS 2.0