Midsommarbilder..

.. kommer jag lovar, jobbar ju en del juuuuu! Michael Jackson ar dod forresten. Jag ar i chock. Han var ododlig i mina ogon.

Har ar min favvolat:



Kunde inte lagga upp musikvideon for dem hade typ sparrat den eller nagot..

Puss pa er ungdomar, nu ar det mindre an tva manader kvar tills den 18/8!

Meeting Ed. Hot stuff Ed.



A picture says more than a thousand words. Right??

Chuck Bass

Okej sa forlat till alla som jag skulle skypa med idag, men jag maste jobba. Om det nu ar jobb att aka in till stan med Emma, 15-aringen, for att traffa och ta kort med Ed Westwick aka Chuck Bass fran GossipGirl. Kalla det vad man vill, men vilket latt jobb man har. Ibland, oftast. From time to time. 




I don't mind liksom.

Puss och hors ungdomar!

Imorgon ar det ju midsommar!!! Battery Park here we come!! Hoppas det inte regnar, snallasnallasnallasnalla!!!

Love, Jonna

Bilder, massor med bilder!



Det har var slutet av maj! Sen kom juni. Och vem kom och overraska om inte...



MARIA!!! Jag dog!!! Finns videobevis... Aterkommer med det.






Walker och Harry ar nya tillskotten till ganget. Tva sota Nya Zeelandare ar val inte illa. Hahha




Okej...

PUH!!! SUCK!!

Nu var ni uppdaterade. Allt detta har hant sen sist. Enjoy!

Pussokram

Har ni fragor sa var inte radda for att fraga. ;)

<3

Okej

Sa SIMS 3 spelas for fullt. Ikvall efter att ungarna har lagt sig kommer jag smyga upp och posta bilder. BARA BILDER! Har ni nagra fragor om bilderna far ni stalla dem sa svarar jag.

Puss sa lange.

Maste kolla till Lincoln. Han mar inte bra stackarn. 



Helg

Hej. Var ute i fredags, men som ni vet ar jag sjuk. Sa efter forsta stallet vi var pa (rooftop hette det, lag i ett hotell hogst upp, UTSIKT OVER HELA STAN!!!!) var min rost helt borta. Sa pa vag till andra stallet citrine (dar jag och maggie dansade arslet av oss for nagra veckor sen) tappade maggie sin planbok i taxin. Stackarn!!! Sa istallet drog vi hem, jag, maggie och walker. En av nya zealandarna som har blivit en del av ganget. Forutom att andra halvan just nu ar i Europa och kommer tillbaka 1 juli. Har bilder pa dem.

Sen lordag akte jag pa morgonen och hamta medicin till Lincoln. Stackars Lincoln. Han har skelettcancer. Antingen maste dem amputera hans hogra framben och lite av hans brost. Eller sa kommer dem avliva honom. Och han ar for gammal for att lara sig att ga pa tre ben. Och detta kommer bara forlanga hans liv med ett ar, max tva.

Alskade Lincoln.

Just nu ar jag hos Maggie. Vi gick inte ut igar, hade jacuzzi-, kinamat- och filmkvall. ASMYSIGT!!

Okej har sjukt mycket bilder. Ska aka hem nu fran Maggie och posta dem. Om datorn ar ledig det vill saga. Om inte nagon av unngarna sitter och spelar SIMS 3!!!

Hors snart pusspuss
Jonna

Hej har inte bloggat pa evigheter jag vet.

Finns inga bortforklaringar. Inte ens pa att det ar fint vader. For det ar inte fint vader. Har regnat hela javla veckan. Men det gor inget for jag har anda varit sjuk. Usch. Men ikvall blir det utgang. Blir nog en nykter kvall, for jag ar ju fortfarande sjuk liksom. Men ingen feber!! Bara hosta och snorvel. Sa jag lovar att vara duktig ikvall och ta hand om mig. 

Diana ar ju har forresten! Men hon bor hos sina slaktingar har i Jersey, skulle traffa dem idag, men hittade inte deras hus. Oops! Aja, traffar nog dem inne i stan imorgon. 

Puss pa er!

Jonna


Sjuk :(

Forsta gangen jag ar sjuk har borta. Feber och allt. Usch, ar sa ledsen. Mar verkligen pyton. Har massor att beratta dock, och massor med bilder. Men sjalvklart dog min kamera just, sa jag kan inte ladda upp bilderna forran jag har laddat batteriet. 

Kanner mig sa ynklig just nu. 

Puss

RSS 2.0