Hahhaha



Jag doooooor! En annan kul grej ocksa.

www.fmylife.com

Jag och Sanna ska till Yale imorgon! Ska bli jattekul, vi ska bara turista om ni undrar. Aterkommer med bilder och sant.

Puss

Sista helgen med Sanna

Sa da har vi sagt hejda till en av vara narmaste vanner har borta i Jersey. Lilla Sanna, som ar aldst av oss alla.


Fredag


Lordag

Sen akte jag och Maria in till stan pa onsdagen for att umgas lite med Sanna, Viktor och Micke. Inga bilder fran det sorry... Sen pa kvallen at vi alla tjejer middag i Hasbrouck Heights och jag och Maria gav Sanna en fotobok, en liten hejda present. Inga bilder fran det heller. Sen pa torsdagen akte hon hem. Lilla gumman, saknar dig sa.
Det ar sa jobbigt att alla aker. :( :(
Men snart kommer jag ju, bara ett halvar kvar. Hihi

Puss och kram

Louise har akt..

For over en vecka sen. Forlat for att jag inte har bloggat. Har val varit lite deppig eller nat. Har bara inte orkat typ.

Men nu tar vi tag i det! Japp upp och hoppa!



Saknar dig gumsan! <3<3<3

New York




Allt det har gjorde vi idag, vi sag aven den har filmen:


Gossip Girl

Sa i fredags ringde Emma hysteriskt fran skolan och fragade om vi kunde aka in till stan och kolla pa Gossip Girl set. Sa vi alla tre akte in till stan for att kolla in inspelningen och forsoka hitta nagra kandisar. VI LYCKADES!!
Fast vi fick bara kort pa tva av fyra, och Chuck var inte dar...till Emmas stora besvikelse, och Jonnas. Dem vi sag var Jenny, Eric, Dan och Rufus. Vi hittade ocksa glasstallet som de ater pa i serien.


XOXO

Gott & Blandat... ooo vad vi saknar det!

 Har i New Jersey far man noja sig med utsikten av Manhattan!!!



Vi lunchade med Maria pa Tinga (Fran Louise till Jonnas mamma och pappa: jag kan lova att ni kommer fa ga dit ocksa, Jonnas favostalle, men det ar lungt det var gott)
 

Har mots tva Jersey stader

Idag var vi pa en jattestor outlet och vi inforskaffade oss vara nya varjackor, vi hittade en scrubsaffar som bara salde sjukhusklader mm. Louise vart fralst i en skoaffar medan Jonna lunchade med Maria och drack 1.2 liter lask. 




HEJDApussar
Louise och Jonna

Sen sist

Hej!
Det var lange sen sist, men nu ska vi skriva om allt vi har gjort i helgen. Pa fredagen akte vi in till stan for att visa shoppa och guida runt Louise i stan tillsammans med Maria. Vi skulle egentligen aka skridskor med men de hade tagit bort isbanan. Sa det var bara shopping, shopping, shopping.

Fiskar i en djuraffar                                                   Jonnas nya vaska




Vi at "akta" amerikansk lunch.

Pa kvallen at vi middag tillsammans med pappan och barnen pa en mexikansk resturang.

Pa lordagen akte vi ocksa in till stan med da akte vi till Soho och Greenwich village, det blev inte sa manga bilder for kamera batteriet tog slut. Men nagra hann vi ta, vi var i  Washington Square Park och sa hittade vi Carries trappa ifran Sex and the city! Vi at sushi till lunch och bredvid resturangen lag sexaffaren som var med i Sex and the city, sa det var massa folk som tog kort utanfor. 


Pa kvallen gick vi ut och efter manga timmar av kyla och ko kom vi in och hade det kul.




Pa vagen hem pa Port Authority,busscentralen, kom tva poliser fram som horde att vi var fran Sverige och ville bjuda oss pa varm choklad innan var buss gick, sa vi gick till den avstangda delen dar ett cafe var oppet for poliserna antagligen.



Hejda!!
Louise och Jonna





Louise rockar



Louise rockar rockring nar vi var hos Maria igar och spelade Wii Fit. Askul! Sag aven den har filmen.
Vi hade en riktig myskvall med chips, godis och Ben and Jerrys.


Igar gjorde vi inget speciellt, vi tog en promenad och tog med oss familjens hund Lincoln. Vi gick omkring i Glen Ridge och kollade pa fina hus. 


Hejda, vi hors, nu ska vi ata far se vad Jonna har hittat pa.
Puss och kram
Louise och Jonna

RSS 2.0