Ar hemma nu

Men jobbar hela den har veckan ocksa. Barnen har TVA veckors springbreak. Sa ska forsoka hinna lagga upp bilder och sant. Men bli inte arga om jag inte hinner okej? Ska verkligen forsoka! Pussokram Jonna

Inga skidor idag

Idag sket vi i skidakning. Vi var bada asömma efter 4 dagar av bade grona och bla backar. Sa vi bestamde oss for att aka till en outlet som ligger 30 miles bort, typ en halvtimme tjugo minuter med bil. Silverthorne tror jag det hette. Sa det blev en liten roadtrip med en fantastisk utsikt. Motorvagen gar namligen mellan bergen, sa det var asfint. Har bilder pa det, men det far ni se nar jag kommer hem.

Kopte iallafall ett par solglasogon, varsta pimpglasogonen hahah, och ett gult skarp. Fran din favoritaffar Maria, J. Crew!!
Det var inte lika stort som typ Jersey Gardens, men det rackte gott och val. Kande verkligen att jag langta hem till NYC idag. Jattekonstigt att det kanns som mitt hem nu.

Imorgon blir det sista dagen we hit the slopes, inga brutna ben an, peppar, peppar.

Hors! Puss


Level 4

Det finns alltsa sju olika nivaer. Jag och Melanie ar pa level 4 nu, det borjar ga riktigt bra faktiskt. Ser fram emot imorgon om jag ska vara arlig. Och det dar med skidresa nasta ar mamma, later jattebra tycker jag..
Nej men i slutet av idag var jag inte radd for att aka ner for backen, utan jag ville verkligen. Jag ar jatteglad!!

Igar fick jag, Melanie och Drew skjuts in till "stan". Drew skulle traffa en av sina miljonarvanner. Helt sjukt mycket pengar. Privatjet, tva ferraris, tva porschar och blablablabla. HELT SJUKT MYCKET PENGAR!! Kan dem inte bara ge litelitelite till mig, en miljon racker liksom. Det ar lugnt. Jag skulle klara mig med 100 000 t.o.m.

Aja, sa jag och Melanie gick omkring dar, kopte lite souvenirer (en hoodtroja med VAIL tryckt pa brostet), at middag. Sen var klockan halv nio och allt stangde. Vi skulle traffa Drew vid halv tio. Sa vi typ hangde runt lite, traffade Drew och tog GRATISBUSSEN som gar till klockan tva, hem till East Vail.

Ikvall ska foraldrarna ata middag ute, utan oss och barnen. Jobbar jag eller inte? Vad vet jag, det ar ju inte sa att jag kan dra nagonstans och det ar ju inte varsta grejen. Barnen tar ju typ hand om sig sjalva. Sophie och Sarah, Emma och Drew.

Onskar jag hade lite bilder att lagga upp. Jag har det men Melanie glomde sladden hemma. Sa ni far vanta tills vi kommer hem. Sorry...

Langtar tills imorgon!! Mer skidakning. Jag borjar verkligen gilla det. Aven fast jag har blamarken pa framsidan av vaderna. Fan vad ont det gor! Arnie, var skidlarare, gav mig och Melanie tre Advil var imorse for att vi hade sa ont. Kan knappt ga alltsa. Usch, undrar hur det kommer bli imorgon. Da ska vi nog ge oss pa dem bla backarna, det finns gront, blatt och svart. Latta bla hoppas jag..

Hors babes!
Jonna

Skidskola

Kanner mig som fem ar igen. Fast alla i gruppen ar vuxna, och jag ar inte samst. Men det ar faktiskt riktigt skoj, var tranare Arnie flyttade upp mig och Melanie till level 3, for vi var sa bra tydligen. Hahah

Sa imorgon, blir det level 3 for oss alltsa. Och sen kommer vi ga i skidskola till pa onsdag och ungarna gar i skola till pa torsdag. Jag maste ta fler bilder ocksa, sa att jag kan lagga upp dem har pa bloggen. Ni anar inte hur fint det ar!! Verkligen som ett vykort, helt sjukt!! Men googla Vail sa lange sa far ni se...

Hors snart igen, pusspuss

Jonna

Vail

Kom precis hit.

Tror inte det blir semester har, aven fast det ar en av mina semesterveckor. Jag och Melanie far sova pa soffan, inget eget rum har inte. Och det ar liksom i ett rum dar alla gar. Inget privatliv har inte. Bara for att barnen ska ha en varsin sang. Sophie sparkas, Sarah snarkar, Emma vaknar latt och Drew pratar i somnen.

WTF?! I'm sorry, men det har kommer inte funka kanner jag. Eller jag kommer ju overleva men maste nog prata om att det har ar min semestervecka.

Men jag vagar ju liksom inte. De har bjudit pa ALLTING! Jag har fatt nya skidklader, jag far folja med hit, allt liksom. Da kan val jag suck it up och sova pa soffan? Eller?

Vad ska jag gora?

For jag kanner att det kommer bli "Jonna, kan du gora det?, Kan du hjalpa barnen med det?" kan du, kan du, kan du....

Men men vi far se hur veckan blir..


Hors snart igen!
Puss
Jonna

Ultra igår



Hade en grymt rolig kväll igar, är hemma hos Maggie nu och ska in till stan. FINASTE VÄDRET IDAG!! Våren är här äntligen!!!! Jeansjacka på! Yey!!

Har fler bilder, men dem är på kameran.

Hörs imorgon!! Eller kanske inte förresten, det är ju Marias sista helg. Kommer väl umgås så mycket som möjligt med henne, men måndag? Okej, puss på er älsklingar!!

Jonna


Yalehelgen



I fredags tog Sanna sin bil och kom over till mig for en sleepover. Vi sag den har filmen, mycket underhallande.



Sen lordagmorgon hamtade vi upp Maria och drog pa roadtrip till New Haven, Connecticut for att kolla in Yale. Vi korsade den har bron.



George Washington bridge, som gar till ovre Manhattan. Sa vi har kort pa Manhattan! Wuhu, cooolt! Hahha



Yale var jattefint. Helt underbart. Blir verkligen pepp pa att borja plugga sjalv alltsa. Vi tog Yaletouren, gratis var den, och vi fick en freshman som guide, nagot pa K hette hon... Yale ar liksom uppdelat i flera olika college, 12 styckna tror jag det var. Och varje college ser ut pa ett litet speciellt satt typ, vi fick ga in pa Branford College, som var lite Oxford inspirerat. Dem hade ett bibliotek som sag ut som en katedral, for att han som gjorde biblioteket ville gora en katedral, men Yale behovde ingen katedral utan dem behovde ett bibliotek. Sa det blev ett katedralinspirerat bibliotek. Iallafall sa pa den dar bakgarden med gungan, de bor dar alltsa! Varsta fint juu...

Iallafall sen akte vi hem.

Hem

Akte hem for some rollerskating!! Yey, har alltid velat prova pa det!!



Bambi pa hal is nagon? Maria och Sanna snappade upp det direkt iallafall, medans jag forsokte halla mig uppe. Ramlade inte en enda gang iallafall!

Dagen efter akte vi alla in till stan. Hangde en stund, men Sanna madde inte sa bra sa hon akte hem efter ett tag. Vi at pa ett coolt hamburgarstalle som hade registreringskyltar som nr for maten.



Kram pa er allihopa.

Det ar ju Marias sista vecka nu, sa jag kommer nog hanga en del med henne den har veckan. Som om jag inte gor det annars, tanker ni va? hahaha

Kram pa er <3

RSS 2.0